ΣΟΥΣΑΝΗΣ

η δική σου αφύπνιση είναι η ελπίδα του αύριο

Το θέμα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην Τουρκία, προσώπων που σχετίζονται με Έλληνες πολιτικούς είναι μη ανεκτό.

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Νοεμβρίου 21, 2009

Έχουμε γράψει στο παρελθόν ότι δεν υπάρχει περίπτωση, άνθρωπος με στοιχειώδεις γνώσεις και άισθημα δικαίου να υπερασπιστεί σε οποιοδήποτε επίπεδο την φασιστική Τουρκία. Όσοι το κάνουν, αποδεικνύεται καθημερινά ότι το κάνουν από οικονομικό συμφέρον ή εκβιαζόμενοι από κάποιες διαστροφικές τους συνήθειες. Οι Έλληνες υποστηρικτές δεν αποτελούν εξαίρεση. Η δικαιοσύνη όμως συνεχίζει να σιωπά και να μη ζητά υπηρεσιακά από την Τουρκική, τις ομολογίες των συλληφθέντων και τους Έλληνες αποδέκτες του μαύρου χρήματος της Εργενεκόν. Που δεν διαφέρουν καθόλου από τους αποδέκτες του μαύρου χρήματος της Siemens. Θα λέγαμε ότι σε μεγάλο κομμάτι ταυτίζονται. Αυτό κάνει τις διευκρινήσεις από την πλευρά της κυρίας Μπακογιάννη για τις καταγγελίες του καθηγητού κύριου Σαρρή σχετικά με το θέμα των δραστηριοτήτων του συζύγου της ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΕΣ.

Όπως έχουμε γράψει, ο καθένας μπορεί να επιχειρεί όπου και όπως θέλει. Όχι όμως όταν έχει πολιτική ευθύνη. Οι business με ανταγωνιστικές χώρες, ΕΞΩ από οποιοδήποτε πολιτικό σχήμα. Είναι αδιαπραγμάτευτη θέση μας και δεν θα αλλάξει για κανέναν, ούτε για την κυρία Μπακογιάννη. Ας δοθούν οι διευκρινήσεις.

Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Advertisements

Νοέμβριος 22, 2009 - Posted by | πολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: